За Gedeon Richter

Пациентите трябва винаги първо да се консултират с лекуващия си лекар, ако имат въпроси, свързани със здравословното им състояние или възможностите за лечение. Задължително е да попълните полетата, отбелязани със звездичка (*), за да изпратите формуляра.

Поверителността на Вашата лична информация е важна за Gedeon Richter. При обработването на предоставени от Вас лични данни, ще спазваме приложимото законодателство за защита на данните. Предоставяйки доброволно личната си информация, Вие се съгласявате със съхранението, обработката и използването на Вашите лични данни. Gedeon Richter ще използва Вашите данни, само за да се свърже с Вас относно формуляра за подозирано нежелано събитие, ако е необходимо допълнително разяснение.

Запиши се за консултация

"Контрацептивните консултации" не са равносилни на гинекологичен преглед.
Ако в някои от случаите се налага преглед, то той трябва да се случи по начините, които предлага съответния акушер-гинеколог чрез направление по НЗОК или платен преглед.

Ladypill

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване